Hva Du Bør Vurdere Når Du Handler For Smykker

Så morsomt som å planlegge å kjøpe eller selge dine egne smykker kan virke, du må gjøre noen undersøkelser for å begynne og for å unngå å miste mye penger. En annen ting er at du må forstå hva du skal se etter når du kjøper eller selger. Disse tipsene nedenfor kan hjelpe deg med å starte.

Et flott sted å kjøpe nesten alle typer smykker i verden er Ebay. Ebay er en utrolig stor markedsplass som fungerer som en inngangsport til verden. Du kan kjøpe rimelig vintage, mote og fine smykker. Ebay kan hjelpe deg med å få de beste tilbudene og til og med kjøpe smykker som for lengst har blitt ansett som sjeldne eller ikke lenger produsert.

Når får kroppen smykker, finne en lisensiert piercer som bruker en nål. Selv når du piercing ører, er det best å unngå piercing våpen. Piercing pistoler er ikke så sterile, kan føre til infeksjon, og kan skade hud og vev. Unngå disse risikoene, og se etter en lisensiert piercing Shop uansett hva du får gjennomboret.

Når du kjøper høy pris smykker, sjekk med flere butikker og selv online før du kjøper. Sammenligning shopping er viktig fordi prisen på smykker kan variere mye fra leverandør til leverandør. Sammenligning shopping hjelper deg også å lære om kvaliteten på det vakre stykket du håper å kjøpe.

Finn din stil på forhånd. Søk i en online smykker butikken før du gjør din tur til gullsmeden slik at du vet hva du leter etter. Å kunne fortelle gullsmeden nøyaktig hvilken stil du leter etter vil gjøre turen raskere, samt gjøre det enklere både for deg og selgeren.

Vent til etter at sminken er fullført og sett før du tar på smykker. Skitt og støv i sminke er tiltrukket av smykker, og hvis du setter på smykker før kosmetikk, kan det føre til at bitene ser kjedelig. Dette er spesielt viktig med halskjeder og øredobber.

For å unngå en tacky mengde smykker holde til regelen for to. To store stykker på en gang er det meste du bør forsøke i ett antrekk. Velg et armbånd og et halskjede, et halskjede og en ring, eller ring og et armbånd. Hold det enkelt for maksimal effekt.

For å legge til den perfekte mengden teft til ethvert antrekk bare legge til ett statement stykke smykker. Enten det er en stor ring, noen dristige øredobber, et tykt armbånd eller et tykt halskjede, vil det ikke bare bringe det ut av det vanlige, men vil også gjøre det mer «du». Videre er en uttalelse stykke sikker på å gjøre en god samtale starter i enhver anledning.

Fjern smykker når du skal bruke skjønnhetsprodukter. Lotioner, parfymer, hårspray og barberkremer vil skade smykkene dine. Det kan bare gjøre smykker skitne, men det kan også skade juvelene dine. Hvis du glemmer det en gang i blant, bør det være greit. Ikke gjør det til en vane.

Mens finne ut den beste måten å kjøpe eller selge smykker var ganske spennende, du bør føle deg bedre at du vet hvordan du gjør dem bedre. Du kan nå bruke din nyervervede kunnskap enten til å kjøpe et nytt stykke for deg selv eller selge flere stykker du må tjene mer penger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *