Smykker: La Oss Rapportere Til Deg Hva Ekspertene Sier

Smykker holder en spesiell plass i livene til mange mennesker. For noen, det fungerer som et symbol for udødelig kjærlighet som de kan ha for en kjær, eller at en kjær kan ha for dem. For andre, det fungerer en form for mote og uttrykk. Uavhengig av stedet den holder i ditt liv, tipsene i denne artikkelen kan hjelpe deg å velge smykker.

Oppbevar smykkene dine i filt. Det er alltid irriterende når et stykke av dine favoritt smykker begynner å anløpe. For å holde det fra tarnishing, bare sørg for at du lagrer den riktig. Bruk en filtpose eller til og med en smykkeboks foret med filt. Det vil bidra til å holde smykker fra tarnishing.

Noen klassiske og svært rimelige typer smykker som er tilgjengelige er perler. Dette er veldig klassiske stifter til enhver samling. De er også tilgjengelige i tre typer som inkluderer naturlig, imitasjon og kultivert. Det er mange farger og variasjoner tilgjengelig som klassisk hvit, rosa, gull, svart, etc.

For å sikre at smykkene fremhever de beste funksjonene, velger du brikker som fungerer med ansiktsformen din. For et hjerte formet ansikt, prøv Settin og dangly øredobber. Rund og firkantet ansikts typer ser flott ut i teardrop øredobber, og lange halskjeder er også en utmerket hakke. De med rektangulære ansikter bør velge korte halskjeder og runde øredobber. Hvis du har en oval formet ansikt, kan du trekke av alle typer halssmykke, men kantete øredobber er best.

Du kan bruke en brosje for å få beltet til å skille seg ut, siden det er sikkert å være iøynefallende. De beste stedene å feste brosjen for maksimal visuell innvirkning er midten av midjen og på hoftelinjen.

En enkel måte å få mest mulig kjørelengde fra deg smykker er å investere i en smykker boksen. Det er lett å sette seg fast i brunst, iført de samme bitene av smykker om og om igjen, hvis smykker samlingen er en jumbled søl. En smykker boks vil få deg organisert og gjeninnføre deg i stykker du glemte du hadde.

Se edelstener i riktig belysning, med riktig bakgrunn. Diamanter eller andre edelstener bør aldri vises på en svart bakgrunn. Svart bakgrunn endre din oppfatning av en Gems ekte glans og farge, så du kan gjøre et kjøp, og senere innser at steinen er ikke så klar og perfekt som du opprinnelig antatt.

Ser på smykker du ønsker å kjøpe, bestemme hvor unikt du vil at det skal være. Hvis du har problemer med å finne et stykke som snakker til deg, prøv håndlaget. Håndlagde smykker er tilgjengelig i enhver form for stil og alternativer. Folk som vanligvis sliter med å finne noe de liker, vil elske det unike ved håndlagde juveler.

Som nevnt tidligere i innledningen ovenfor, har smykker en spesiell plass i folks liv. For noen er smykker et symbol på kjærlighet. For andre, smykker representerer et uttrykk gjennom moten. Hvis du husker tipsene i denne artikkelen, kan du velge smykker uansett hvilken plass det holder for deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *